SRPSKA SNAJKA IZ KINE OTKRILA KAKO FARBA JAJA: Ovu metodu je naučila od SVEKRVE, tradicionalno je najbolje (VIDEO)
Ičen Jovanović, Foto: Printscreen/TikTok/srpski_zivot_sa_icen

Tradicija

SRPSKA SNAJKA IZ KINE OTKRILA KAKO FARBA JAJA: Ovu metodu je naučila od SVEKRVE, tradicionalno je najbolje (VIDEO)

Srpska snajka, kako samu sebe naziva, svakodnevno objavljuje zanimljiv video-sadržaj na društvenim mrežama

Objavljeno: 18:54h

Sada već svima poznata srpska snajka iz Kine, Ičen Jovanović pokazala je kako farba jaja uoči ovogodišnje proslave Uskrsa.

Ičen je postavila video na svom TikTok profilu, u čijem opisu je napisala: ,,Tradicionalni način je najbolji! Kako vi farbate svoja jaja? Srećni praznici i Hristos Vaskrs!"

Gledaoci su u video snimku imali priliku da vide kako Ičen farba jaja na tradicionalan način, tako što na njih postavlja raznorazne dekorativne biljke i umotava ih u ,,pantalone", odnosno čarape. Ona potom vezuje čarape u čvor i stavlja jaja u šerpu sa lukovinom.

@srpski_zivot_sa_icen Tradicionalni način je najbolji!Kako vi farbate svoja jaja?Srećni praznici i Hristos Vaskrs!🥚#balkan #vaskrs #uskrs #srbija ♬ original sound - Ičen Jovanović

Ičen je takođe istakla da po prvi put uči da farba jaja na gorepomenut način, i da je metodu naučila od svoje svekrve. Rekla je da je zaista uživala u tom novom iskustvu.

,,Zahvalna sam na ovakvoj svekrvi i hvala joj za vreme izdvojeno da me nauči nešto ovakvo unikatno", rekla je Ičen.

Ičen Jovanović iz Kine se prošle godine udala za Srbina kojem je rodila i sina. Srpska snajka, kako samu sebe naziva, svakodnevno objavljuje zanimljiv video-sadržaj na društvenim mrežama.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.